Om oss

Lisensiert NLP-trener head hunting human resources

Anne Helmerstuen

Anne har bakgrunn fra Human Resources og har mange års erfaring fra Search & Selection. Fokusområdet hennes er både verbal – og nonverbal kommunikasjon, til blant annet coaching, rekruttering, karriereveiledning og vanskelige samtaler. Anne har ytterligere lang erfaring fra frivilligområdet, til å lede og motivere frivillige.

Anne er utdannet coach i organisasjoner og Licensed NLP-trainer fra Society of NLP. Hun er sertifisert LUXX konsulent, LAB Profil-trener, Identity Compass-konsulent, Health Coach HCT og sertifisert Røykeslutt-rådgiver fra Dansk Kreftforening. Anne er også assistent ved Dr. Richard Bandlers internasjonale NLP-treninger.

Lisensiert NLP-trener Manuela Hjelseth mental trener

Manuela Hjelseth

Manuela har tidligere hatt flere roller i arbeidslivet, den sistnevnte som Training Manager. Erfaren i å arbeide med mennesker og formidling. Hun er spesialisert innenfor kommunikasjon og atferd og linken mellom disse, en kompetanse som er direkte overførbart til lederutvikling, rekruttering, coaching og konfliktløsning. Hun har i tillegg arbeidet som karriereveileder og har en direkte og praktisk tilnærming i prosesser.  

Manuela har en BA i språk og psykologi fra Uppsala universitet, er utdannet coach og Licensed NLP-trainer fra Society of NLP, i tillegg til flere internasjonale sertifisering innen kommunikasjon. Er Identity compass practitioner. Hun er LUXXprofile konsulent og trener samt Lisensiert Sports prestasjons trener og coach. Manuela er en del av det internasjonale teamet til Dr. Richard Bandler og assisterer ved internasjonale NLP treninger.

Lederutvikling

Hun representerer og gjennomfører PSQ International sine lederutviklingsprogram i Norge og Sverige.

Lisensiert NLP-trener Manuela Hjelseth mental trener

Siv Hege Lien Bratten

Siv Hege har 30 års erfaring fra salg. Er et utpreget JA menneske som tenker at alt kan løses. Er genuint interessert i mennesker og motiveres av egen og andres suksess. Har lang erfaring fra ansettelser og opplæring samt har som karriereveileder coachet og drevet individuelle prosesser fremover. Utover dette har hun tidligere hatt rollen som daglig leder i egen bedrift. 

.

Key Account Manager

Er utdannet megler og har Menneskelig ressursforvaltning fra BI. Skrevet diplomoppgave i menneskelig ressursforvaltning med tema kommunikasjon som motivasjonsfaktor.

 

Share This