Referanser

Anne Helmerstuen – kursholder og coach

”Der har vært en veldig positiv oppbakking og motivasjon, fra deg Anne, bla. på at coaching kan foregå på mange måter, så lenge det gir mening for den som mottar coachingen, det er både det som er genialt ved NLP, men også ved den måten du velger å undervise på. Du er en behagelig underviser.”

Tina, Norge

”I have had the great pleasure to train NLP with Anne. Anne is a very intelligent person, who is capable to educate, teach and train a various number of different people on the NLP Training courses. She does that in a soft and understanding way, in a respectful and pleasant atmosphere. Anne is not only a sensitive and deep person, but also a skilful NLP Trainer with several competences”. 

Lene, Denmark

“Anne Helmerstuen is an excellent model as a trainer. She is insightful, knowledgeable and supportive, and knows how to help people get the most out of her trainings. I highly recommend her.”

Shelle Rose Charvet, Certified NLP Trainer, Author of Words That Change Minds and The Customer is Bothering Me

”Anne er inspirerende og brenner virkelig for det hun gjør. Hun forventer mye av oss, men det er bare med til å skjerpe oppmerksomheten.Jeg er nå bedre rusta til å lede firmaet mitt videre i våres vekst-strategi.

Brian Nygaard, Danmark - CEO

”Anne er blid, begavet og har en omfattende kompetanse”

Lisbeth, Danmark

”Anne arbeider meget seriøst, og er tillitvekkende, omsorgsfull og bruker humor på en fin måte”.

Knud, Danmark

“Anne har vært min coach i en periode på 6 mnd. Da vi startet var jeg frustrert over manglende fremgang på et område jeg ønsket å endre. Fordi jeg normalt er dyktig på å sette mål og å nå tøffe mål var dette ekstra frustrerende for meg. 

Anne har fått meg til å innse at noen ganger tar ting tid, samtidig som hun har pushet meg til å ta tak når det har vært behov for det. Coachingen har vært et personlig møte og resten på Skype og Mail. Dette har fungert helt utmerket. Jeg har gått fra å være frustrert, ikke nå målene på området og å føle at jeg var avhengig av andre for å nå målene, til nå å følele at jeg selv å har kontrollen og at det jeg ønsker meg er mulig om jeg gjør det som er planlagt i tiden fremover. Anne er en profesjonell og dyktig coach som jeg helt klart kan anbefale.”

Siv, Norge

Manuela Hjelseth – kursholder

She is awesome! Down to earth, solid, experienced, patient, good sense of humor, comfortable in her role as coach, insightful, motivating, interesting and knows how to handle a group with many different personalities.

Manuela inspired me to become even better and to follow the track I am on!

Claerisse Braam Gullaksen - Keeper of The House/Hotellsjef The Thief

Deltaker på Lederutviklingskurs PSQI

Det jeg likte som var annerledes var at det var veldig enkelt og ukomplisert samtidig som materialet hadde relevans for ikke bare en type industri eller jobbsammenheng. Det er nyttig lærdom som kan nyttes av i enhver bransje. Workshopene var varierte og engasjerte deltagerne. Læremetoden varierte noe som stimulerer.

Kursene har gitt meg gode verktøy for å være en bedre leder i fremtiden. Den har åpnet øynene for potensiale fare signaler samt bidratt med teknikker for hvordan ta nødvendige steg for å hanske med slike. Flere av metodene lært fra disse kursene har allerede blitt praktisert i dag med positivt resultat.

Av den grunn vil jeg definitivt anbefale disse kursene til andre.

Haakon Sand – Keeper of food & beverage The Thief

Deltaker på Lederutviklingskurs PSQI

Kursen är väldigt specifik utan att bli komplicerad. Facilitator är tydlig, anpassar sig väldigt fint efter deltagare och skapar ett stort intresse och förståelse.

Uppdelningen av kurserna är jag också väldigt imponerad av där första delen dem personligt ledarskap motiverar och öppnar ögonen för många angående egen ansvar och vad man själv kan påverka.  

Jag upplever ett större självförtroende bland mina ledare. Tydligare, rakare och med väldigt många fler verktyg för att möta dem utmaningar som uppstår i arbetsdagen och även ett nytt ägandeskap över sin egen insats.

Daniel Franzén – Operations Manager The Thief

Deltaker på Lederutviklingskurs PSQI

Du er fantastisk dyktig og inspirerende!

Perfekt match av lærdom (teori og praksis), alvor og humor.

Du er helt rå og inspirerende. Du gjorde det gøy og lettfattelig.

Herlig blanding av fortellinger/historier og konkret fagstoff. Det inspirerer meg til å gjøre det samme. Det gjør også den tydelige ledelsen – inspirerer.

Manuela-du gir så mye av deg selv. Det er en fryd å høre på historiene du krydrer teorien med.

Tilbakemeldinger fra studenter på NLP utdannelser

Share This