Artikler, webinarer og video

Covid-19-pandemien – NLP for the world 2020

Da hele verden opplevde den første bølgen av utfordringer knyttet til Covid-19 pandemien i mars 2021, og som et forsøk på å bekjempe den mentale utfordringen, møttes noen av The Society of NLPs ledende trenere og Mastertrenere i Neuro-Lingvistisk- Programmering via en digital internettkonferanse. Hvordan, spurte vi hverandre, kan vi bidra og dele de geniale og praktiske verktøyene og teknikkene fra NLP nå, på en mest mulig og effektiv måte?

Resultatet av møtet er denne boken, satt sammen av verdensledende innovatører innen NLP som har delt strategier alle kan bruke for å bygge motstandskraft, raskt og enkelt, i møte med pandemien. Det interessante her er at verktøyene du finner i boken, er relevante også i flere kontekster.

nlp for ther world 2020

NLP FOR THE WORLD 2020 - pdf

(trykk på linken for å laste ned din kopi) 

Takk til Dr. Richard Bandler (medskaper av NLP) John La Valle (President of the Society of NLP) Kathleen La Valle (programleder for NLP Seminars Group International), Hingdranata Nikolay (Master Trainer of NLP – som koordinerte samlingen av boka) og til hver eneste trener, Mastertrener, utgiver, redaktør for å gjøre dette mulig.

Del denne boken med alle du kjenner; ved å gjøre det, vil du bidra til å spre gode strategier i en utfordrende tid og det vil hjelpe oss alle å komme tilbake etter pandemien som sterkere, smartere og mer spenstige enn noensinne.

Med denne boken sender vi deg vår omsorg, bønner og beste ønsker for fremtiden. Hold deg trygg, vær sunn, vær sterk og hold deg produktiv!

Share This