For Master Practitioners og Coacher

Alt ettersom vårt samfunn beveger seg raskere og raskere, opplever flere og flere mennesker at det er vanskelig å finne roen. Noen sier at de ikke klarer å konsentrere seg mens andre kjenner på en fysisk uro. 

De som tar tak i situasjonen og endrer uønskede vaner både i jobb og privat, har større sjanse for å finne en balanse og dermed oppnå bedre helse. De som bærer på begrensende tro om at de ikke får til endringer eller at det ikke går/at de ikke kan gjøre noe med situasjonen, strever mer og det går da kanskje utover både egen helse og familiens. 

Her vil DU, med din kompetanse, gjøre en forskjell.  

Som NLP’er har du lært at kartet ikke er virkeligheten og du vet også at det er den indre subjektive representasjonen vi utfordrer og jobber med.

Et av de viktige verktøyene du har i din verktøykasse – og som skiller deg fra andra coacher – er at  du bruker transe/hypnose i ditt arbeide. Eller som det også kalles: en prosess hvor øyene er lukket (closed eye process). For de fleste utenfor NLP fagmiljøet, kalles dette for visualisering….. 

Transe er et tilstand hvor du er veldig fokusert, hvor sansene dine er skjerpet og et tilstand som gir tilgang til det ubevisste sinn. Det finnes flere nivåer og i hver nivå har du et spesifikt fokus og oppgave.

Fordypning

Ved å være en del av det internasjonale teamet til Dr. Richard Bandler, har jeg vært så heldig å se hvordan han jobber med transe, (han jobber i så mange dimensjoner at vi som assistenter av og til må passe på å ikke bli dratt inn i dette fantastiske tilstand J. Oppgaven er jo, bortsett fra å hjelpe studentene i øvelsene, å også lære av både Richard, John og Kathleen La Valle). 

Også  du kan lære nå, når du tar muligheten til å  bli med på en fordypning i transe/hypnose.

Du vil lære:

  • De forskjellige fasene i transe – hensikten, hvordan nå dem og hvordan bruke
  • Raske transe induksjoner – hvordan enkelt endre tilstand
  • Kommunikasjon i transe – hva sier du?
  • Bruk av NLP teknikker i transe – fra gulv til ord
  • Betydningen av hjernebølger – hva skjer og hvor
  • Bruk av koblingsord – lær å lede ved å sette sammen setninger
  • Hypnotiske språk mønster – Milton modellen i transe
  • Bruk av egen røst – fra fløyel” stemme til latter

Vi starter med teori og bakgrunn, deretter jobber du i praktiske øvelser og vi avslutter med individuelle demo i grupper.  

Enten  du er opptatt av helse, ungdom, forhold, sport eller business – du vil bruke denne kunnskapen på fler arenaer. Ja, også i business. Å be en avdelingsleder lukke øyene for å se handlingsplanen som er utarbeidet og resultatene fra denne 3 år frem i tid, er helt naturlig.

OBS! Det vil være begrenset antall plasser! 

Kaffe/te og frukt vil være tilgjengelig. Lunsj medbringes selv. 

Velkommen til en lærerik helg!

Share This